İZMİR / BALÇOVA - Balçova Anadolu Lisesi

Balçova Anadolu Lisesi

Adres
Korutürk Mahallesi Çamlık Sokak No 21 İşBankası Evleri(Yusuf Uz Ortaokulu Bişnası) Balçova / İZMİR
Lider bireyler yetiştiren eğitimin bir numarasıyız….
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, Milli Eğitimin temel ilkelerini benimsemiş, içinde yaşadığı toplumun ve dünyanın gerçeklerini bilen, tanıyan, bilgi edinme sürecinde aktif, araştırmacı, kendisini ve çevresini geliştirici davranan, düşünen, düşünen, düşündüklerini hayata geçirebilen, ulusal ve evrensel değerlerin farkında olan ve aynı zamanda özgünlüğünü koruyan, olabilecek, düşünsel ve davranışsal özellikleri “ Varlık Nedenini” sorgulayan ve anlayan gençler yetiştirmek.
Başarılar
2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Liseler Arası Bilgi Yarışması İzmir ikincisi. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Liseler Arası Avrupa Birliği Bilgi Yarışması İzmir Birincisi. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı İzmir Kız öğrenciler il birinciliği-Erkekler il 3.lüğü 2020-2021 Tekwando bireysel erkekler il birinciliği ve kızlar il üçüncülğü erkekler ege bölge 2.liği
Öğretim Şekli :İkiliÖğretim (Sabah)
Jeotermal
Ulaşım
Konak-Karabağlar istikametinden gelip Balçova´dan geçen bütün otobüslerle okulumuza kolay ulaşabilir.
Yerleşim Yeri
Korutürk Mahallesi Çamlık Sokak No 21 İşbankası Evleri(Yusuf Uz Ortaokulu Binası) Balçova / İZMİR
Balçova Merkez