İZMİR / BALÇOVA - Balçova Anadolu Lisesi

Nis

Bu yıl  "Eğitimde Üretken Yapay Zeka" teması ile gerçekleştirililen İzmir İnternet Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimize yönelik bir çok etkinlik yapıldı.

Nis

LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI İL SERGİSİNE DAVETLİSİNİZ.

18 MART ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Mrt

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ,BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ,SABANCI ÜNİVERSİTESİ,MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ; VE İSTANBUL KÜLTÜR GEZİMİZDEN KARELER

Mrt

Sınıf haftalık ders programları güncellendi. 18 Mart  2024 tarihinden itibaren geçerli olacak  haftalık ders programlarına göre öğrencilerimizin derse hazırlıklı gelmesi gerekiyor. Ders programlarına,  web sitemizin Anasayfa> Güncel Uygulamalar>Haftalık  Ders Programları sekmelerine veya aşağıdaki linke  tıklayarak, haftalık ders programlarını görüntüleyebilir, veya masaüstünüze indirebilirsiniz.

12 MART OKULUMUZUN İLÇE TÖRENİNİ KUTLADIK

Mrt

2023-2024 eğitim-öğretim yılı, 2. dönem 1. ve 2.  sınav takvimi belli oldu. Güncel  Sınav takvimini, web sitemizin Anasayfa> Güncel Uygulamalar>Sınav Takvimi sekmelerini veya aşağıdaki linki tıklayarak görüntüleyebilir veya masaüstünüze indirebilirsiniz.

Ock

Okulumuzda düzenlenen 9. sınıflar arası bilgi yarışmasında birinci olan 9 C sınıfımızı tebrik eder  başarılarının devamı dileriz.

Ock